Gastronomie je krásný obor, pojďte ho s námi každý den posouvat o kousek dál
Jdu do tohoPracovní příležitosti
Spokojení zaměstnanci tvoří spokojené hosty
Čím větší smysl vám práce dává, tím jste spokojenější i v osobním životě. Přece jen v práci trávíme v průměru více než 35 let. Proto je důležité si správně vybrat.
O to, aby vám práce dávala smysl a byli jste spokojenými zaměstnanci, se staráme každý den. Osobní přístup, nadstandardní ohodnocení práce a zaměstnanecké benefity, možnost kariérního postupu, aktivity pro posílení týmového ducha, zázemí silné gastronomické společnosti i důraz na osobní rozvoj. To jsou atributy, kterých si nejvíce cení naši zaměstnanci.
Chcete se i vy zase těšit do práce? Přidejte se k nám do rodiny Kolkovna Restaurants.
Otevřené pozice, uvařené pro vás na míru
Nebo ne? Ozvěte se nám zde
Číšník / Servírka pro Kolkovnu
S úsměvem do práce
Šikovný číšníku, šikovná servírko, jsme rádi, že jste přišli na naši kariérní stránku! Hledáte práci, do které budete chodit s úsměvem? Už tu na vás čekáme. S rozvojem Kolkovna Restaurants a otevíráním nových podniků přichází i nové pracovní příležitosti pro vás. Šikovných číšníků a servírek není nikdy dost, proto nám napište ještě dnes. Ozveme se vám všem s konkrétní nabídkou.
Šéfkuchař
Uřídit to, je někdy řehole, ale výsledek stojí za to
S vařečkou si tykáte už nějaký pátek, umíte napsat menu, spočítat cenu a zároveň víte, jak určit směr a nadchnout kolegy pro práci? Co řeknete, to platí, a hlavně vás vaření baví? Tak jste náš člověk. Pojďte šéfovat kuchyním v Kolkovna Restaurants. Napište nám o dosavadní práci to, co považujete za důležité. Ozveme se vám všem.
Jo, a práce na PC by neměla být zakázané slovo.
Výčepní pro Kolkovnu
Bez lásky k pivu to nepůjde.
Sládek pivo vaří, výčepní ho dělá. Tím se řídíme a kvalita čepovaného piva je u nás na prvním místě. Proto je pozice výčepního pro Kolkovnu velmi důležitá, zodpovědná a skoro by se dalo říct, že je to poslání. Poslání dělat českému pivu čest. Máte zkušenosti z pozice výčepního nebo se chcete od našeho mistra výčepního Pavla Pressburga učit? Napište nám, ozveme se vám všem zpět.
Manažer/ka pro pivovar
Tomu říkáme pracovní výzva
Pro nově připravovaný projekt hledáme manažera/ku se zkušenostmi ideálně v pivovaru. Budete mít volnou ruku při realizaci vlastních nápadů, velkou zodpovědnost a zároveň možnost ovlivnit, jak celý projekt bude fungovat. Pokud máte zkušenosti z pivovaru, je to velkou výhodou, ale ne podmínkou. Zkušenosti z manažerské pozice v gastronomii jsou pro tuto pozici podmínkou. Bez nich byste do práce nechodili rádi. Zanechte nám o sobě důležité informace z vašeho profesního života. Ozveme se vám všem.
Manažer pro Kolkovnu
Smysl pro organizaci a přehled o dění v podniku je vaše druhé jméno
Na place už jste si pár kilometrů odběhali, kontakt s hosty vám dělá stále radost, ale zároveň se už chcete kariérně posunout výš a předávat své zkušenosti profesně méně zkušeným kolegům?
Na manažerské pozici už působíte, ale cítíte, že by to chtělo novou výzvu a vítr do plachet?
Pojďte řídit naše podniky. Napište nám o svých zkušenostech, ozveme se vám všem.
Kuchař
Kuchařina není práce, to je životní styl
Pokud už jste na pozici kuchaře někdy působili, asi víte, co tou první větou myslíme. Jestli s ní souhlasíte a jste právě v rozpoložení „hledám si práci”, ozvěte se nám. U nás si to umíme udělat i hezký. Kuchaře na různé pozice, přípraváře, hotovkáře, na gril, na studenou kuchyň hledáme do více našich podniků. Pokud by vám neseděla česká kuchyně, najdete u nás uplatnění například v restauracích AROMA, v pivovaru, nebo v bistrech. Vše je na dohodě, na tom, co umíte a co chcete vařit.
Brigádník/Brigádnice letní scéna Gauč na Výstavišti
Horečka letních nocí
Letní scéna Gauč na Výstavišti je otevřený, ale zastřešený prostor, kde se konají koncerty, divadelní vystoupení, festivaly, brunche a všechny ty krásné jarní, letní a podzimní akce. Brigádníky hledáme do stánku, pro obsluhu hostů, úklid areálu, kontrolu u vstupu při koncertech a tak podobně. Práce je vhodná především pro plnoleté zájemce. Pošlete nám na sebe kontakt, ozveme se vám všem.
Brigádník/ce obědy
Nechytejte lelky, pojďte vydělávat kačky
Máte v čase obědů volné chvíle a nechcete je trávit lelkováním? Pojďte k nám obsluhovat milé hosty. Po–Pá od 10:30 do 13:30 potřebujeme pomoct na place. Práce je to nenáročná, ale zodpovědná, vhodná i pro šikovné studentky, nebo maminky v domácnosti.
Vaše nová pracovní příležitost čeká právě tady
Dveře máme otevřené
Ať už máte gastronomii jen rádi a chtěli byste se posunout na profesionální úroveň, nebo hledáte novou příležitost, ale vypsané pozice vás nezaujaly napište nám. Pro šikovné budoucí kolegy najdeme uplatnění vždy.
Chcete u nás pracovat?
Jak u nás probíhá nábor nových kolegů
Pro lidi s chutí do práce vždy místo najdeme
V Kolkovna Restaurants otevíráme několik nových podniků během roku, uvádíme na gastronomický trh nové koncepty, a proto ve svém týmu rádi přivítáme šikovné kolegy s chutí do práce, a to i bez zkušeností.
Všechny zprávy, životopisy, e-maily, které nám s žádostí o práci zašlete, pečlivě pročteme a porovnáme s pozicemi, které u nás jsou aktuálně volné. Manažer zodpovědný za pozici, pro kterou byste byli ideálním kandidátem, vás následně kontaktuje a domluví si s vámi osobní pohovor. Při osobním pohovoru vám představí podnik, pracovní náplň, naše očekávání a samozřejmě i odměnu a zaměstnanecké benefity za vaši práci. Zeptá se na vaše očekávání, zkušenosti a motivaci. Zároveň budete mít prostor, abyste se zeptali na vše, co vás k práci u nás zajímá.
Perfektní parta
Vše je o lidech
Dobrá nálada v práci je základ. Jsme jedna parta a někdy říkáme i rodina. Navzájem se k sobě chováme s respektem a úctou. Pomáháme si a zastupujeme se. Když jeden nemůže, druhý zaskočí a naopak. Předáváme si zkušenosti. Prostě víme, že spolupráce všech kolegů napříč celým podnikem je potřeba. Pravidelně pořádáme ranní porady, kde probereme vše důležité, co se událo a naplánujeme, co se dít bude. Když je potřeba, zabereme a makáme jako kvasnice při výrobě piva, ale umíme i odpočívat. Třeba právě při společném pivu, vínu, nebo na hokeji.
Aby vše šlapalo, jako dobře namazaný stroj, musí být otevřená komunikace. Na té u nás stavíme. Máte nějaký dotaz, nápad, problém nebo vás někdo štve? Tak to řekněte. Jedině tak najdeme řešení.
Vzdělávání
Na vzdělání záleží
A na pravidelném vzdělávání našich zaměstnanců nám záleží ještě o trochu více. Proto se u nás můžete těšit na pravidelné kurzy a školení, které vás v profesní sféře vždy posunou o kousek dál.
Nejen, že vám profesně starší kolegové předají zkušenosti, které nasbírali, ale rádi vás pošleme i na kurzy, které si sami vyberete. Chcete být nejlepším barmanem, výčepním, šéfkuchařem v Kolkovna Restaurants? Makejte na sobě a my vás podpoříme
Zaučíme i gastro nadšence
Chtít, je někdy více, než umět
Učarovala vám gastronomie a rádi byste se v ní uplatnili i pracovně? Jste nadšený hobby kuchař, a když doma uvaříte, jsou všichni v sedmém nebi a slyšíte věty typu ‚‚Ty by ses tím měl živit"? Milujete vůni kávy? Máte rádi pivo, a když pozorujete výčepního, nejraději byste mu poradili, jak to má dělat?
Nadšení a chuť do práce jsou základ. Velmi rádi vaše nadšení posuneme na vyšší úroveň a pomůžeme vám přehoupnout se do profesionální sféry. Dostanete svého mentora, který s vámi bude pracovat a každý den vás posouvat o kousek dál. Třeba se jednou stanete mentorem pro nadšeného začátečníka i vy.