skvělé zážitky začínají zde
Co se u nás děje?

Kolkovna Restaurants uvádí novou řadu alkoholů

Slogany ČIRÁ RADOST VE WHISKY SKLENCEJEDINEČNÁ CHUŤ UZRÁLÉHO OVOCE V KAŽDÉ KAPCE uvádí novou řadu alkoholů do sítě podniků Kolkovna Restaurants. Seznamte se s nimi blíže v tomto článku, ale hlavně je přijďte ochutnat do Kolkoven a Aroma restaurací. 

Czech whisky Single Malt 10 y.o. 49,2%

10 let odpočívala v dubových sudech, aby vám nyní mohla dělat čirou radost ve whisky sklence. Za její zrnitou, dřevitou chuť s tóny dubu mohou již zmíněné sudy a sladinka dovezená ze známé sladovny v Bruntále, kde byla nakouřena rašelinou. Na charakteristické chuti této whisky se také podílelo staření, které probíhalo v silně vypálených sudech z evropského dubu. Vděčíme mu i za nádhernou sytou zlatavou barvu. Udělejte si radost. Dejte si sklenku Czech whisky Single Malt 10 y.o. Objednat online.

Wiliams likér 30%

Na chilském slunci uzrálé a sklizené hrušky odrůdy Villiams byly vydestilovány a lodí, za přísného dohledu, přepraveny do Vizovic. Zde s největší péčí zkušení vizovičtí destiléři smíchali destilát s hruškovou šťávou, která tomuto likéru dodá příjemnou ovocnou a sladkou chuť. Poté je likér uložen na 6 měsíců do čistých dubových sudů. Tento odpočinek v sudech se postará o krásné propojení chutí a dodá likéru výslednou lehce zlatavou barvu. Vychutnejte si šťavnaté hrušky v každé kapce. Objednat online.

Slivovice 2020 50%

To nejlepší ze švestkových sadů společnosti RUDOLF JELÍNEK ve Vizovicích se skrývá v každé kapce této výjimečné slivovice. Pro její chuť byla použita kupáž 4 odrůd z ročníku 2020 a jak tradiční valašská receptura velí posledních 14 dní odpočívala na sušených švestkách. Ty se zasloužily o její netradiční zlatavou barvu. Sladce ovocná, až medová chuť s lehkými tóny mandlového aroma z pecek dělá z této slivovice velmi příjemný a výjimečný destilát. Vychutnejte si uzrálé švestky v každé kapce. Objednat online.


Mohlo by vás zajímat

Nechce vaření na nás! Krabičky s chlazeným jídlem v Kolkovnách

Máte rádi chutná a poctivá jídla, ale nechcete trávit hodiny v kuchyni? 
S našimi krabičkami si můžete snadno a rychle dopřát poctivé pokrmy bez námahy kdekoli!

Rozhovor s Tomášem Peterou - provozním manažerem Kolkovna DOCK

Kolkovnu DOCK jsme otevřeli před čtyřmi roky. Od samého začátku ji vede a řídí Tomáš Petera, provozní manažer, který v gastronomickém oboru působí od ukončení střední školy a v Kolkovna Restaurants je s přestávkou 16 let....