Ochutnejte moře v Aroma Quadrio
Ochutnejte moře v Aroma Quadrio oblíbený CZECH MUSEEL WEEK je tu. Vychutnjete si mušle v akci 1+1 porce zdarma.
Pojďte společně s námi objevit chutě sicilské kuchyně, která je velmi pestrá. V minulosti ji ovlivnily kuchyně řecké, španělské, arabské, francouzské i africké. V jídlech sicilské kuchyně nesmí chybět rajčata, papriky, česnek, kvalitní olivovový olej, zralé olivy, čerstvá bazalka, chilli a samozřejmě pečené ryby. To vše jsme promítli do speciáního menu, které si u nás vychutnáte v září a říjnu.
SICILSKÉ MENU
Předkrm
Arancini con mozzarella e spek
Tradiční sicilský předkrm z italské rýže Carnaioli plněná omáčkou z drcených rajčátek, sýru mozzarella a italského uzeného špeku podávaná na trhaném salátku s česnekovým dipem
Pasta
Rigatoni con pesce spada e melanzane
Těstoviny rigatoni s čerstvým mečounem grilovaným lilkem s omáčkou z rajčátek San marzano, česneku, červené cibulky, máty a sýru pecoríno
Hlavní chod
Braciola di manzo con patate al forne
Velice tenký plátek hovězí roštěné zprudka ogrilovaný podávaný s redukcí z balsamica, másla, kaparů, černých oliv a česneku s pečeným bylinkovým brambůrkem
Pizza
Pizza Viva la vida
Pizza s rajčatovým základem, mozzarellou Buffalo, houbami, italským špekem, ricottou a drcenými ořechy
Zůstaňme ve spojení
Ochutnejte moře v Aroma Quadrio oblíbený CZECH MUSEEL WEEK je tu. Vychutnjete si mušle v akci 1+1 porce zdarma.
Kolkovnu DOCK jsme otevřeli před čtyřmi roky. Od samého začátku ji vede a řídí Tomáš Petera, provozní manažer, který v gastronomickém oboru působí od ukončení střední školy a v Kolkovna Restaurants je s přestávkou 16 let....
Pojďte si užít horečku každodenní letní noci. Otevřeli jsme pro vás Gauč, kde se nesedí.
Špagety jsou celosvětově nejoblíbenější těstovinou. Nedivíme se, nejen, že skvěle chutnají, ale při jejich konzumaci se dá zažít spousty zábavných chvil.
Slogany ČIRÁ RADOST VE WHISKY SKLENCE a JEDINEČNÁ CHUŤ UZRÁLÉHO OVOCE V KAŽDÉ KAPCE uvádí novou řadu alkoholů do sítě podniků Kolkovna Restaurants.