

01.11.2023 - 31.12.2023
Listopad a prosinec patří Toskánskému menu
Vydejte se s námi na malou dovolenou plnou chutí a vůní v Toskánsku, která je charakteristická používáním jednoduchých a čerstvých surovin. To vše jsme převedli do našeho speciálního menu, které si můžete vychutnat od listopadu až do prosince.
Přijďte si k nám vychutnat gurmánský zážitek. Těšíme se na vás
PŘEDKRM
- Tartare di Vitello
- Telecí tataráček s lanýžovou majonézou bramborovými chipsy a bruschettou
PASTA
- Linguine con Vittello e pomodori secchi
- Linguine s česnekem, pestem ze sušených rajčat a rukolou podávané na telecím carpacciu
HLAVNÍ CHOD
- Bistecca alla Fiorentina
- Hovězí T-bone steak (část svíčková, část roštěná) podávaná s demi-glass, red wine a pepřovou omáčkou Grilovanou zeleninou a parmazánovou focaciou
PIZZA
- Pizza pancetta con carcioffi e pomodorini
- Pizza se smetanovým základem, anglickou slaninou, artyčoky, cherry rajčátky a bazalkovým pestem
Mohlo by vás zajímat


Rozhovor s Tomášem Peterou - provozním manažerem Kolkovna DOCK
Kolkovnu DOCK jsme otevřeli před čtyřmi roky. Od samého začátku ji vede a řídí Tomáš Petera, provozní manažer, který v gastronomickém oboru působí od ukončení střední školy a v Kolkovna Restaurants je s přestávkou 16 let....