Exkurze v Pivovaru Kolkovna. Prozkoumejte tajemství vaření piva
Pivo Čechům chutná, ale víte, co se skrývá za jeho výrobou?
Pivovar Kolkovna připravil pro letošní velikonoční svátky speciální Velikonoční menu, které potěší všechny milovníky poctivých chutí i moderní gastronomie. Menu bude dostupné od 17. do 22. dubna a nabídne čtyři precizně vyladěné chody, které oslavují jaro na talíři.
Na úvod se servíruje předkrm z páleného chřestu s fermentovanými ředkvičkami, krémovou pěnou z lučiny a pažitky, doplněný sušeným žloutkem. Pokračuje se jemnou polévkou z uzeného bílého chřestu s podmáslím, kroketou z pošírovaného králíka a sýrovým langošem.
Jako hlavní chod si hosté vychutnají konfitované jehněčí kolínko v medovo-hořčičné glazé se špenátem z medvědího česneku a kedlubnovým pyré s pečenou cibulí.
Na závěr nesmí chybět sladká tečka – dezert v podobě granoly s mrazem sušenými malinami a domácím citronovým pribináčkem.
Přijď ochutnat jaro do Pivovaru Kolkovna – doporučujeme včasnou rezervaci!
Pivo Čechům chutná, ale víte, co se skrývá za jeho výrobou?
Dopřejte si bezva oběd nebo večeři, i když zrovna nestíháte!