skvělé zážitky začínají zde
Co se u nás děje?
17.04.2025 - 22.04.2025

Velikonoční svátky chutí v Pivovaru Kolkovna

Pivovar Kolkovna připravil pro letošní velikonoční svátky speciální Velikonoční menu, které potěší všechny milovníky poctivých chutí i moderní gastronomie. Menu bude dostupné od 17. do 22. dubna a nabídne čtyři precizně vyladěné chody, které oslavují jaro na talíři.

Na úvod se servíruje předkrm z páleného chřestu s fermentovanými ředkvičkami, krémovou pěnou z lučiny a pažitky, doplněný sušeným žloutkem. Pokračuje se jemnou polévkou z uzeného bílého chřestu s podmáslím, kroketou z pošírovaného králíka a sýrovým langošem.

Jako hlavní chod si hosté vychutnají konfitované jehněčí kolínko v medovo-hořčičné glazé se špenátem z medvědího česneku a kedlubnovým pyré s pečenou cibulí.

Na závěr nesmí chybět sladká tečka – dezert v podobě granoly s mrazem sušenými malinami a domácím citronovým pribináčkem.

Přijď ochutnat jaro do Pivovaru Kolkovna – doporučujeme včasnou rezervaci!


Mohlo by vás zajímat

Jaro s příchutí čaje matcha v Pivovaru Kolkovna. Ochutnejte speciální zelené pivo!

Představujeme vám naše speciální pivo s čajem matcha – Matcha Pale Ale 12 %

březen 2025 - duben 2025

Exkurze v Pivovaru Kolkovna. Prozkoumejte tajemství vaření piva

Pivo Čechům chutná, ale víte, co se skrývá za jeho výrobou?

Co znamenají pivní zkratky

Při degustaci piva nebo čtení etiket se často setkáte s různými pivními zkratkami a termíny, které mohou být matoucí. V tomto článku si vysvětlíme nejpoužívanější pivní zkratky a vy budete mít jasno jednou provždy.

Jak poznat správně načepované pivo?

Pokud jste někdy přemýšleli, proč pivo chutná někde lépe než jinde, máme pro vás odpověď. Tajemství tkví v tom, jak dobře ho výčepní čepuje. Pokud si občas dopřejete chlazený půllitr zlatého moku, pojďme se společně podívat na...