Exkurze v Pivovaru Kolkovna. Prozkoumejte tajemství vaření piva
Pivo Čechům chutná, ale víte, co se skrývá za jeho výrobou?
Léto je ideální čas na vůni dřeva, pivo na čepu a poctivé maso na grilu. Od 2. července startuje v Pivovaru Kolkovna pravidelné letní grilování, které probíhá každou středu od 17:00 na naší zahrádce. Nabídka se bude každý měsíc obměňovat, takže se máte vždy na co těšit!
Červencové menu:
Kolkovna klobásy
Výběr z našich receptur – zvěřinová, pivní a bílá s pepřem.
Podáváme s pikantní čalamádou, meruňkovou hořčicí a podmáslovým chlebem.
200 g / 175 Kč
Vepřová krkovice plemene Duroc
S pečenou cibulí a bramborami v popelu – klasika s plnou chutí.
250 g / 255 Kč
Filet z lososa s kouřovou solí
Lehčí varianta s římským salátem, Caesar dresinkem a rajčaty.
200 g / 295 Kč
Trhané vepřové v máslové briošce
Sýr Cheddar, coleslaw a šťavnaté maso v domácí housce.
150 g / 215 Kč
Každou středu od 17:00 na zahrádce Pivovaru Kolkovna – Výstaviště Holešovice
Přijďte posedět, dát si dobře vychlazené pivo a něco dobrého z grilu. Těšíme se na Vás! ??
Pivo Čechům chutná, ale víte, co se skrývá za jeho výrobou?