Čtyři důvody, proč ochutnat jarní menu v Kolkovnách
V Kolkovnách vítáme novou sezónu speciálním jarním menu.
Milovníci poctivého piva, zbystřete! Na všech Kolkovnách máme až do konce dubna na čepu výjimečný K-Lager 12 – světlý ležák plzeňského typu, který si zamilujete na první napití.
K-Lager 12 je esencí českého pivovarnictví – vařený tradiční dekokční metodou z poctivého humnového sladu a výběrového žateckého chmele.
Než se dostane k vám na stůl, zraje dlouhých 60 dní, z toho minimálně 7 týdnů leží ve sklepě. Výsledkem je krásně zlatavá barva, kompaktní pěna a nezaměnitelná chuť.
Jak chutná?
Začíná jemně sladově, následuje vyvážená hořkost s příjemným dozníváním. Přesně to, co od českého ležáku čekáte.
Parametry:
EPM: 12,5 % hm.
Alkohol: 4.8 % obj.
IBU: 45
Energetická hodnota: 187 kJ / 44 kcal
Složení:
Pitná voda, humnový slad Ferdinand a Goldswaen Red, chmel Premiant a Žatecký poloraný červeňák.
Najdete ho do konce dubna ve všech Kolkovnách. Tak se zastavte a ochutnejte náš poctivý K-Lager 12. Na zdraví! ?
V Kolkovnách vítáme novou sezónu speciálním jarním menu.
Pivo Čechům chutná, ale víte, co se skrývá za jeho výrobou?
Při degustaci piva nebo čtení etiket se často setkáte s různými pivními zkratkami a termíny, které mohou být matoucí. V tomto článku si vysvětlíme nejpoužívanější pivní zkratky a vy budete mít jasno jednou provždy.
Pokud jste někdy přemýšleli, proč pivo chutná někde lépe než jinde, máme pro vás odpověď. Tajemství tkví v tom, jak dobře ho výčepní čepuje. Pokud si občas dopřejete chlazený půllitr zlatého moku, pojďme se společně podívat na...
Máte rádi chutná a poctivá jídla, ale nechcete trávit hodiny v kuchyni?
S našimi krabičkami si můžete snadno a rychle dopřát poctivé pokrmy bez námahy kdekoli!
Slogany ČIRÁ RADOST VE WHISKY SKLENCE a JEDINEČNÁ CHUŤ UZRÁLÉHO OVOCE V KAŽDÉ KAPCE uvádí novou řadu alkoholů do sítě podniků Kolkovna Restaurants.