K-Lager 12 – Vlajková loď na čepu ve všech Kolkovnách
Po K-Ale přichází na čep výjimečný K-Lager 12 – světlý ležák plzeňského typu, který si zamilujete na první napití.
Tradiční husí speciality v podání Kolkovny: 7. - 16. listopadu.
Kolkovna zve na oblíbenou Husopárty, kde si můžete vychutnat to nejlepší z husí kuchyně v tradičním stylu. Pečená husička, domácí lokše, zelí se špekem nebo poctivý kaldoun – připravili jsme menu, které potěší každého milovníka husích specialit.
Menu:
Moravské Přesňáky (2 ks)
Dozlatova pečené bramborové lokše s husími játry na cibulce.
Husí stehno (350 g)
Pečené stehýnko z mladé husy, jablečné červené zelí, bramborové drbáky.
Husí kaldoun
S šunkovými knedlíčky a domácími flíčky.
Pečená husička v kmínovém sádle (1 000 g)
Hlávkové zelí se sedláckým špekem, bramborové lokše a drbáky.
Jako pozornost podniku servírujeme staročeskou buchtu.
Celá pečená husa (cca 4 kg)
S domácím zelím, špekem, houskovým knedlíkem, lokšemi a 4x Pilsner Urquell 0,5 l.
Jako pozornost podniku servírujeme staročeské buchty.
Po K-Ale přichází na čep výjimečný K-Lager 12 – světlý ležák plzeňského typu, který si zamilujete na první napití.
Pivo Čechům chutná, ale víte, co se skrývá za jeho výrobou?
Dopřejte si bezva oběd nebo večeři, i když zrovna nestíháte!
Máte rádi chutná a poctivá jídla, ale nechcete trávit hodiny v kuchyni?
S našimi krabičkami si můžete snadno a rychle dopřát poctivé pokrmy bez námahy kdekoli!