Příroda ožívá, všechno se probouzí a my máme chuť na něco svěžího, lehkého a plného vitamínů, kterých je po zimě potřeba. V Kolkovnách vítáme novou sezónu speciálním jarním menu, na kterém si pochutnáte od 11. dubna 2025 ve všech našich restauracích.
- Začněte s energií medvědího česneku
Jaro začíná zelenou a jedním z prvních poslíčků je právě medvědí česnek. V našem krému, zjemněném crème fraîche a doplněném o křupavý slaninový chips, hraje hlavní roli. Jemně pikantní chuť, sametová konzistence a síla přírody v každé lžičce. Ideální způsob, jak se příjemně naladit na nové období.
2. Nechte se unést exotikou v lehké podobě
Lososový tatarák s granátovým jablkem, mangem, guacamole a maracujou vás překvapí svěžestí, barvami i harmonickým spojením chutí. Doplněný opečeným toustem je moderním a lehkým předkrmem, který potěší milovníky ryb.
3. Dopřejte si jarní klasiku jinak
Farmářské pečené kuřecí stehno servírujeme s chřestovým salátem, ředkvičkami a zapečenou bramborovou kaší s cheddarem. Celek spojuje jemná kuřecí demi-glace. Tohle je poctivý hlavní chod s jarním nádechem, který si zamilujete již na první sousto.
4. Zakončete sladce, svěže a neotřele
Crème brûlée s yuzu, doplněné kumquaty a čerstvými pistáciemi, nabízí dokonalou rovnováhu mezi krémovostí, citrusovou svěžestí a jemnou sladkostí. Lehký a originální dezert, který vám rozzáří celý zážitek z našeho jarního menu.
Přijďte ochutnat naše jarní speciality a dopřejte si lehké jaro na talíři.