skvělé zážitky začínají zde
Co se u nás děje?
11.04.2025 - 30.04.2025

Čtyři důvody, proč ochutnat jarní menu v Kolkovnách

Příroda ožívá, všechno se probouzí a my máme chuť na něco svěžího, lehkého a plného vitamínů, kterých je po zimě potřeba. V Kolkovnách vítáme novou sezónu speciálním jarním menu, na kterém si pochutnáte od 11. dubna 2025 ve všech našich restauracích.

 

  1. Začněte s energií medvědího česneku

Jaro začíná zelenou a jedním z prvních poslíčků je právě medvědí česnek. V našem krému, zjemněném crème fraîche a doplněném o křupavý slaninový chips, hraje hlavní roli. Jemně pikantní chuť, sametová konzistence a síla přírody v každé lžičce. Ideální způsob, jak se příjemně naladit na nové období.

2. Nechte se unést exotikou v lehké podobě

Lososový tatarák s granátovým jablkem, mangem, guacamole a maracujou vás překvapí svěžestí, barvami i harmonickým spojením chutí. Doplněný opečeným toustem je moderním a lehkým předkrmem, který potěší milovníky ryb.


3. Dopřejte si jarní klasiku jinak
Farmářské pečené kuřecí stehno servírujeme s chřestovým salátem, ředkvičkami a zapečenou bramborovou kaší s cheddarem. Celek spojuje jemná kuřecí demi-glace. Tohle je poctivý hlavní chod s jarním nádechem, který si zamilujete již na první sousto.

4. Zakončete sladce, svěže a neotřele
Crème brûlée s yuzu, doplněné kumquaty a čerstvými pistáciemi, nabízí dokonalou rovnováhu mezi krémovostí, citrusovou svěžestí a jemnou sladkostí. Lehký a originální dezert, který vám rozzáří celý zážitek z našeho jarního menu.


Přijďte ochutnat naše jarní speciality a dopřejte si lehké jaro na talíři.


Mohlo by vás zajímat

Exkurze v Pivovaru Kolkovna. Prozkoumejte tajemství vaření piva

Pivo Čechům chutná, ale víte, co se skrývá za jeho výrobou?

Co znamenají pivní zkratky

Při degustaci piva nebo čtení etiket se často setkáte s různými pivními zkratkami a termíny, které mohou být matoucí. V tomto článku si vysvětlíme nejpoužívanější pivní zkratky a vy budete mít jasno jednou provždy.

Jak poznat správně načepované pivo?

Pokud jste někdy přemýšleli, proč pivo chutná někde lépe než jinde, máme pro vás odpověď. Tajemství tkví v tom, jak dobře ho výčepní čepuje. Pokud si občas dopřejete chlazený půllitr zlatého moku, pojďme se společně podívat na...

Nechte vaření na nás! Krabičky s chlazeným jídlem v Kolkovnách

Máte rádi chutná a poctivá jídla, ale nechcete trávit hodiny v kuchyni? 
S našimi krabičkami si můžete snadno a rychle dopřát poctivé pokrmy bez námahy kdekoli!

Kolkovna Restaurants uvádí novou řadu alkoholů

Slogany ČIRÁ RADOST VE WHISKY SKLENCE a JEDINEČNÁ CHUŤ UZRÁLÉHO OVOCE V KAŽDÉ KAPCE uvádí novou řadu alkoholů do sítě podniků Kolkovna Restaurants.