Škola čepování
Škola čepování s Pavlem Pressburgem, mistrem výčepním - vítězem celonárodní soutěže o nejlepšího výčepního Pilsner Urquell
Přeneste se do prosluněné oblasti Jižní Moravy s novým Meruňkovým likérem.
Prémiovou řadu alkoholů Kolkovna Restaurants doplňuje Meruňkový likér. Vedle alkoholů Czech whisky Single Malt, Wiliams likéru a Slivovice 2020 50% se nyní postaví i Meruňkový líkér 24%.
Meruňkový likér Kolkovna 24%
Základem tohoto jemného ikéru je meruňkovice, typický destilát pro jižní Moravu, doplněný přírodní ovocnou šťávou ze zralých meruňek. Meruňkový destilát je sám o sobě jemný a voňavý, přidáním ovocné šťávy se tyto atributy prohlubují.
Chuť likéru je jemná, meruňkově sladká. Vůně a barva vás přenese do prosluněné oblasti jižní Moravy. Doporučujeme podávat vychlazené nebo na ledu.
Škola čepování s Pavlem Pressburgem, mistrem výčepním - vítězem celonárodní soutěže o nejlepšího výčepního Pilsner Urquell
Kolkovnu DOCK jsme otevřeli před čtyřmi roky. Od samého začátku ji vede a řídí Tomáš Petera, provozní manažer, který v gastronomickém oboru působí od ukončení střední školy a v Kolkovna Restaurants je s přestávkou 16 let....
Pojďte si užít horečku každodenní letní noci. Otevřeli jsme pro vás Gauč, kde se nesedí.
Slogany ČIRÁ RADOST VE WHISKY SKLENCE a JEDINEČNÁ CHUŤ UZRÁLÉHO OVOCE V KAŽDÉ KAPCE uvádí novou řadu alkoholů do sítě podniků Kolkovna Restaurants.