Jaro v Kolkovnách
Pojďme spolu s námi přivítat jaro!
S naším šéfkuchařem Josefem Topolem a jeho týmem jsme připravili speciální jarní menu v Kolkovnách, které vás oslní svými chutěmi.
Kolkovna Celnice
V Celnici 1031/4
110 00 Praha 1
Česko
Naviguj mě
Pojďme spolu s námi přivítat jaro!
S naším šéfkuchařem Josefem Topolem a jeho týmem jsme připravili speciální jarní menu v Kolkovnách, které vás oslní svými chutěmi.
Slogany ČIRÁ RADOST VE WHISKY SKLENCE a JEDINEČNÁ CHUŤ UZRÁLÉHO OVOCE V KAŽDÉ KAPCE uvádí novou řadu alkoholů do sítě podniků Kolkovna Restaurants.
Detail akcePodáváme od 11:00 do vyprodání, nejdéle do 15:00.
Pokud si přejete být vždy v obraze o našich poledních nabídkách, registrujte se a my vám vždy v pondělí ráno pošleme přehled poledních nabídek na celý týden.
Pokud si přejete být vždy v obraze o našich poledních nabídkách, registrujte se a my vám vždy v pondělí ráno pošleme přehled poledních nabídek na celý týden.
Chřestový krém 89 Kč
se zastřeným vajíčkem
Salát ze špenátu a ředkviček 120 g 249 Kč
s marinovanou králičí svíčkovou na bylinkách a medovým dresinkem
Telecí tataráček 100 g 279 Kč
s hořčičným semínkem, kapary, lanýžovou majonézou a opečenou bruschettou
Telecí pečeně na grilu 180 g 359 Kč
s hráškovým pyré a cuketou
Rebarborový koláček 150 g 149 Kč
s karamelem a mascarpone